SOY INFLUENCER SOY ANUNCIANTE
SOY INFLUENCER SOY ANUNCIANTE

Burgers' Zoo YouTube Channel Analytics and Report

Burgers' Zoo Tablero de Estadística & Análisis de YouTube (Datos actualizados en 2020-04-10)
Se unió a YouTube en: 2010-03-09Área: Países Bajos  Idioma: Holandés 
Subscriptores Live Sub Count
32.6K  0.31%
Vistas Totales
22.99M  0.09%
Vistas Promedio
3.89K  -13.4%
Videos totales
651 
Etiquetas de canal
Rango Global
454,774th  (Top 4.35%)
Rango de país/área
3,614th  (Top 2.06%)
Calificación de Nox
  2.6 
Videos publicados
16  (Mes reciente)
Est. Ingreso de compañero(mensual)
$ 2.56K-$ 5.14K
Est. Ingresos de potenciales
$ 44.42  (Cada Video)
Burgers' Zoo Hoja de datos del canal de YouTube 
Burgers' Zoo Datos de historial de suscriptores (Año pasado)
Datos Diarios
Total
Recordatorio: Debido al Youtube solo muestra 3 cifras primeras de cantidad de seguidores, por eso la curva hay un poco cambio
Burgers' Zoo Vistas del historial de datos (Año pasado)
Datos Diarios
Total
Burgers' Zoo Comparación diaria de datos de subs y vistas 
7 dias
30 dias
Vistas
Subs
Número de subs aumentados en los últimos 7 días: Número de subs aumentados en la semana anterior a la semana pasada:
Burgers' Zoo Proyecciones Futuras (El proximo año)
el promedio rendimiento de las interacciones de los últimos 30 vídeos
Vistas de video
Avg.Views0
Vídeos más vistos del canal de YouTube de Burgers' Zoo YouTube Channel
19.15K Vistas· 2020-01-23 Fecha de Publicación· 52 Gustos· 16 Comentarios

Van 15 februari t/m 1 maart gebeuren er vreemde dingen in Burgers’ Zoo met een dierendokter en haar assistente. Help je mee speuren naar de verdwenen neushoornvogel met een gebroken pootje? Ga met de schatkaart van de dierendokter op zoek naar de verborgen geheimen van de Mangrove, Ocean, Desert en Bush. Ontdek tijdens je avontuur het lievelingseten van de neushoornvogel en lok ‘m hiermee terug. En krijg als beloning een certificaat voor het harde werk! Escape Zoo is bij de toegangsprijs inbegrepen en natuurlijk gratis voor abonnementhouders. Vind jij de sleutel naar het grote geheim? Kinderen en volwassenen ontdekken na het passeren van de hoofdingang van Burgers’ Zoo een dierenarts met haar assistente. Ze zijn ten einde raad, want ze staan naast een lege transportkist. Hun dierlijke patiënt blijkt letterlijk te zijn gevlogen: een geribbelde neushoornvogel met een gebroken pootje. De twee acteurs dagen kinderen uit om hen te helpen de neushoornvogel terug te vinden, want in de Nederlandse kou overleeft de tropische vogel het niet. Escape Zoo is een interactief spel dat is gebaseerd op de populariteit van ‘escape rooms’. Kinderen en volwassenen die een handje willen helpen, moeten eerst een code kraken om de kist te kunnen openen en zodoende een speciale parkplattegrond te bemachtigen. Deze plattegrond vormt het startsein voor een avontuurlijk tocht die voert door de Bush, Desert, Ocean en Mangrove. Door goed te kijken, te luisteren en samen puzzels op te lossen, komen de avonturiers telkens een stapje dichter bij de oplossing. Spelenderwijs leren ze veel over het natuurlijke gedrag, het voedsel en het leefgebied van de geribbelde neushoornvogel. Escape Zoo vindt plaats van zaterdag 15 februari tot en met zondag 1 maart, dagelijks vanaf 9.00 uur tot 17.00 uur, de sluitingstijd van Burgers’ Zoo in deze periode. Op de avontuurlijke tocht door de Bush, Desert, Ocean en Mangrove ontdekken de deelnemers overal aanwijzingen, al dan niet verstrekt door acteurs die op diverse locaties in het park te vinden zijn. Check ook ons kanaal voor nog meer andere leuke video's! ► Website: http://www.burgerszoo.nl ► Facebook: https://www.facebook.com/BurgersZoo ► Instagram: http://www.instagram.com/BurgersZoo ► Twitter: https://twitter.com/burgerszoo / @BurgersZoo Dit is het YouTube kanaal van dierentuin Burgers’ Zoo in Arnhem. Hier zul je video’s zien van dieren zoals gorilla’s, leeuwen, neushoorns en meer! Ook zul je onze Video Ranger, Noëlle, voorbij zien komen! Zij zal alles voor jullie vloggen!

Últimos videos de Burgers' Zoo YouTube Channel
Edad & sexo estimados de audiencia 
Geografía estimada de la audiencia 
Equipo de NoxInfluencer

Cooperación empresarial, casos de productos o cualquier sugerencia, puede dejar un mensaje aquí, le responderemos lo más pronto posible.

Cuestionando vía facebook
(recomendado)