Analice sus videos profundamente

Enlace de YouTube incorrecto
Video no encontrado
REVIEW HONDA JAZZ GD1 , AIZAT NAK JUAL ATAU SIMPAN HONDA FIT/JAZZ ? MASIH LAKU LAGI KE ?
Dak Kereta
Dak Kereta 4.33K Suscriptores 35 Videos 710.23K Vistas totales 2020-01-13 PublicadoDatos actualizados en 2021-10-25
Vistas totales4.69K
Me gusta 1.11%
Número de comentarios67
Grado de visualización 100%
Genial
Valor estimado $ 82 - $ 104
Índice de interacción 15.39%
Etiquetas del video
dakkereta dakkeretatv aizat ismail shafuan wahab jazz gd1 jazz gd2 honda fit honda idsi honda vtec jazz malaysia honda jazz gd modified honda jazz gd review honda jazz 2019 honda fit gd1 modified honda fit modified honda fit review honda jazz kereta second hand yang berbaloi kereta second hand yang berbaloi dibeli honda jazz bekas jazz malaysia 2020 honda jazz 2020 honda jazz modified honda jazz gd1 honda jazz gd1 modified honda jazz gd1 mugen
Introducción
Honda Fit yang Aizat pakai ini telah dibaik pulih setelah bertahun tak jalan , kereta ini di buat balik pada 2019 ,tujuan baik pulih kereta ini adalah nak jual kepada pelangan baru,cuma bila dah buat balik kereta ni nampak cantik semula macam hari pertama jumpe,jadinye adakah kereta ini perlu dijual ataupun disimpan untuk buat modifikasi pada kereta ini,korang boleh komen dibawah untuk bagi cadangan pada Aizat

FACEBOOK
https://www.facebook.com/DakKeretaTV/

SUBSCRIBE DakKeretaTv
..........................................
https://www.youtube.com/channel/UCAhHIsKQF83qQ4bNCkkwP6g


FOLLOW DAKKERETATV DI : -
FACEBOOK
https://www.facebook.com/DakKeretaTV/

EMAIL (BUSINESS)
[email protected]


Tentang DakKeretaTV :-

Nama kami Aizat Ismail dan Shafuan Wahab. Kami adalah salah seorang jurujual kereta yang berpengalaman dan menjadi jurujual kereta lebih dari 10tahun. Berdasarkan minat mendalam dalam dunia kereta kami membuat keputusan untuk membuat video dalam channel ni, dan ingin berkongsi dengan korang semua pasal teknologi terbaru yang ada pada kereta zaman sekarang.

Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau korang mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu kawan-kawan tentang channel ni kalau korang suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa hahaha
Desplegar