Analice sus videos profundamente

Enlace de YouTube incorrecto
Video no encontrado
ОʻПОНОПОНО ЗА ЛЮБОВ, ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ИЗОБИЛИЕ - 1
Nelly's Magical World
Nelly's Magical World 40.7K Suscriptores 448 Videos 1.29M Vistas totales 2022-05-23 PublicadoDatos actualizados en 2023-01-28
Vistas totales46.88K
Me gusta 0
Número de comentarios0
Grado de visualización 100%
Genial
Valor estimado $ 937 - $ 1.08K
Índice de interacción 0%
Etiquetas del video
Introducción
Слушайте, спете на тази мантра в продължение на 40 дни и се наслаждавайте на чудесата, които ще започнат да се случват със и около вас.
Промяната в съзнанието става с намерение и повторение.
Оставете тази вълшебна мантра да звучи нон стоп около вас - като спите или като работите нещо по дома. Нека високите вибрации на мантрата презапишат върху старите патерни, модели на мислене, говорене и действие. Просто се оставете в тези вибрации, не го мислете, не го интелектуализирайте, енергията ще си свърши работата. Мантрата я казваме на себе си, променяме себе си и постигаме мир с миналото, и създаваме прекрасно сега, и бъдеще.
Оʻпонопоно е традиционна хавайска практика на помирение и прошка. Хавайската дума се превежда като корекция, да го направим по-добре. Подобни практики за прошка се извършват на островите в целия Южен Тихи океан, включително Хавай, Самоа, Таити и Нова Зеландия. Да простиш е сила, с която израстваш и отиваш още по-нависоко в духовната си еволюция.
Desplegar