Analice sus videos profundamente

Enlace de YouTube incorrecto
Video no encontrado
13 СУПЕР РЕДКИ НЕЩА, които се ОБЗАЛАГАМ, че НЕ СТЕ ВИЖДАЛИ
The Clashers
The Clashers 1.08M Suscriptores 830 Videos 249.35M Vistas totales 2021-05-08 PublicadoDatos actualizados en 2021-08-10
Vistas totales356.51K
Me gusta 98.2%
Número de comentarios1.24K
Grado de visualización 33%
Muy bien
Valor estimado $ 2.85K - $ 5.13K
Índice de interacción 11.22%
Etiquetas del video
food tech facts documentary amazing england iceland india scotland first time new the clashers top10 travel plane nature holiday breakfast pets animals
Introducción
Вижте някои ДОСТА РЕДКИ неща, които се случват из целия свят! 😮🔥 Обзалагам се, че не сте ги виждали до момента! Е, добре де, поне повечето от тях! 😀

🛒 5% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clash5" и 3% от техника с "Clash5PC" - http://ozn.bg/2mn0oIf
📘 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: http://bit.ly/2O6xJXR
📕 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: https://ozn.bg/2OMkauI
🔔 Абонирайте се: http://bit.ly/2w9ePIq
🎮 Гейминг канал: http://bit.ly/2Jn9mCe
👨‍💻 Тек канал: http://bit.ly/2Qs7BqZ
👕 Тениски и Мърч: http://bit.ly/2CBUf8k

Науката ни разказва, че човешката памет има капацитет от около 2.5 петабайта! Това са 2.5 милиона гигабайта. Както се сещате - адски много информация, което си е нож с две остриета. От една страна можеш да помниш страшно много неща, но от друга - как се ориентираш при подобен обем данни? Не е лесно, нали? Затова, днес ще направя не един, а цели 13 облога с неща, които съм убеден, че не знаете към момента, въпреки че шансовете определено са срещу мен. Само след около десетина минути “хард дискът ви” ще "натежи" с няколко мегабайта с нови файлове, които със сигурност ще искате да споделяте с приятели.

Ще се радвам ако се включите в дискусията и разкажете за неща, които вие не сте виждали! 😀 Днешната топ класация на The Clashers цели да ви покаже още нови неща, за които не подозирахте.

Социални мрежи:
✦ Facebook: http://bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: http://bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: http://bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: [email protected]

За първата позиция се пренасяме в държавата Чили, където има един плаж с горяща вода. Може да си организирате екзотична почивка, без да си носите дървени въглища, защото под плажа има газови залежи. Направо може да печете на тях! Сигурно знаете как се казват онези големи вълни, които могат да предизвикат много проблеми... А, знаехте ли, че най-голямата такава е била около 500 метра. Случила се е в Аляска и то не толкова далеч във времето. Какво обичате да закусвате? Сигурен съм, че някои от вас пропускат това хранене. Чудили ли сте се някога как изглежда храна под вода... и по-точно, как изглежда сурово яйце под вода? Е, днес ще разберете! Преди години е имало много хитри начини да заблудиш и поизплашиш малко противника. Днес ще научите колко хитро е постъпила Англия. В Космоса има много интересни гледки, защото някои физични възприятия са леко променени.

Обичате ли животните? Посещавате ли зоопаркове? Ще видите един много интересен феномен, който се наблюдава при някои видове, които обичат да обикалят в кръг, но защо? Самолетните полети са ежедневие за някои хора по света, които в гаража си имат вместо кола, истински самолет. Когато решат могат да излязат от вкъщи и да полетят от пистата наблизо, стигайки до нея директно със самолета си. Пустинята е интересно място, където климата е доста суров. Той е предпоставка там да се появят интересни феномени. Ако посещавате Индия, Исландия и Шотландия, може да се насладите на водопади, които текат наобратно. Естествено с подходяща сила на вятъра. Храната може да придобие много форми, но днес ще се запознаете с една, която е много по-различна от останалите.

Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Desplegar
Equipo de NoxInfluencer

Cooperación empresarial, casos de productos o cualquier sugerencia, puede dejar un mensaje aquí, le responderemos lo más pronto posible.

Cuestionando vía facebook (recomendado)